28 Jun 2011

BUFFERED EARNING?

Ape Buffered Earning tu?
Ade sape2 rajin nak g tanye kat Nuffnang x?
Aku x rajin!
Aku tau tp nak explain x brape tau... hahaha
Kalo korang nak tau...
p check kat Nuffnang k...


















1st time aku dpt BE byk ni...
x pernah2 aku dpt byk ni...
last skali aku dpt BE pun bln 8 last year...
BE ni aku baru dpt dlm bln ni la...
Thanks Nuffnang....
Kalo ade lg...
bg la lg....



4 ulasan:

Nur Syafiqah Md Takiyudin berkata...

Bestnya dapat BE. Tak pernah dapat lagi. Huhu. Macamana nak dapatkan Be ye?

rohairy berkata...

x tau la camne bleh dpt... rerajin lerr update.... nnt NN pun rajin lerr kasi BE...

ken berkata...

saya nak lebih buffered earnings :)

rohairy berkata...

@Ken; bukan awk ada byk BE ke???