21 Oktober 2010

PESANAN DARI NUFFNANG...

Bace ni baik2...
Aku mls nak taip pjg2...
Kan pakai iPhone...
x cukup ruang plak kang... hehehe
Nak kene sekeh pale aku ni kan??..

Nak tgk lebih jelas.. baik korang tgk kat website nuffnang.

So, korang jgn lerrr ngengade nak tinggal msg kat shoutbox aku ngan beberapa pesanan ini..

Tlg elakkan ye beberapa pesanan ini...

1. "singgah blog awk..click2"
2. "singgah cari click"
3. "dah click nuff"...

Ade byk lg.... tp, aku mls nak taip pjg2...
Aku x minta korang click tp korang pandai2 sendiri laa kan..
Korang bace laa term & condition kat nuffnang.com.my tu..
Memasing ade nuff punye acc kan??..
So, memasing tau laa ape tujuan nuff tu...
x yah nak tinggal pesan bagai...
pesanan2 korang tu menyebabkan tuan punye blog akan terkene tempias click fraud nnt...
same2 laa slamatkan blog memasing.... jgn sampai kene band ngan nuffnang.com.my plak..

1 ulasan:

ken berkata...

yeah true :)