5 Ogos 2011

Kisah putus tunang.. putus kasih..

sebelum ni heboh pasal apek putus tunang..
siap announce dengan media plak..
yang c tunang plak x tau..
tau2 pun... pas bace surat kabo..
hurmm.. macam2 kan?..

yang c Jimmy ngan wife dia pun..
x settle2 lagi..
aku pun x tau sape betul..
sape salah..
bagi aku..
masing2 ade silapnye...
pun, media jugak jadi perantara..

kali ni..
aku terkejut gak laa..
c Ally Iskandar plak putus tunang..
cuma x diheboh2kn..
putus cara baik katenyerr..
kisah putus tunang tu pun...
terkantoi sebab c Aisyah update kat status FB dia..
da putus.. baru media tanye...

tu antara yang kite kenal..
tapi dia je yang x kenal kite..
sebab dia seleb..
laju jer citer dia tersebar...
cuba kalo dia tu biase2 je...
putus kasih ke..
putus tunang ke..
ade aku kesah?...

nak tau sahih x sahih berita ni..
p bace mstaronline skang jugak!...



1 ulasan:

SahrulBahri berkata...

yelah .. orang popular cepat sahaja .. tapi tak menarik pulak news-line kalau tak ada cerita macam ini ..